Γιοβάνοβιτς: Οι ώρες είναι δύσκολες και για εμάς

Γιοβάνοβιτς: Οι ώρες είναι δύσκολες και για εμάς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του 29χρονου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα του Παναθηναϊκού με τη γαλλική Μαρσέιγ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του 29χρονου, προσθέτοντας: «οι ώρες είναι δύσκολες και για εμάς».

«Έπρεπε να ήταν δύο πολύ όμορφες ημέρες αυτές με τις ομάδες μας να παλεύουν για τις προκρίσεις τους στη διοργάνωση, αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τα όσα έγιναν χθες. Είναι δύσκολες ώρες και για εμάς και αυτή η συνέντευξη Τύπου δεν γίνεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες», ήταν τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Super Legue: Μηδενική ανοχή στη βία

Mηδενική ανοχή στη βία ζητά με ανακοίνωσή της η Super League, με αφορμή τα πολύ σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ και στον τραυματισμό ακόμα οκτώ ατόμων.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εξέφρασε τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του 29χρονου.

Παράλληλα, δηλώνει δε και τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονία, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι αρμόδιες αρχές πρέπει «να βρουν τους ενόχους, για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT