Νέα Φιλαδέλφεια: Σε σοβαρή κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε σοβαρή κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Νοσηλεύεται με πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας νεαρός φίλαθλος της ΑΕΚ που τραυματίστηκε κατά την αιματηρή συμπλοκή, που κόστισε τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για ένα νεαρό ηλικίας 21 ετών που έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από τα άγρια χτυπήματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάστασή του παραμένει σταθερή και οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα για να διαπιστώσουν την εξέλιξή του.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκκαλα στην μέση), αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται ένας άλλος νεαρός ο οποίος ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στην Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι.

Ένας τρίτος φίλος της Ένωσης νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT