Εκτακτα μέτρα για το ματς Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ – Φύλαξη ευαίσθητων στόχων και σκανάρισμα από ελικόπτερο

Εκτακτα μέτρα για το ματς Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ – Φύλαξη ευαίσθητων στόχων και σκανάρισμα από ελικόπτερο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία ενόψει του σημερινού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, λίγες ώρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ και πολλούς τραυματίες. Υπάρχουν φόβοι για «αντίποινα» και η Αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που αναφέρουν ότι οπαδοί της Μαρσέιγ και της Λιβόρνο έρχονται στην Αθήνα για να ενωθούν με τους οργανωμένους της ΑΕΚ και να δημιουργήσουν επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία έχει απλώσει δίχτυ ασφαλείας γύρω από το «Απόστολος Νικολαΐδης», τόσο με αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι θα αποκλείσουν από νωρίς το απόγευμα δρόμους, όσο και με διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, προκειμένου να παρέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων.

Υπάρχουν ήδη διασκορπισμένοι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε ευαίσθητους στόχους, όπως για παράδειγμα στο μετρό, αλλά και σε συνδέσμους οπαδών όπου πραγματοποιούν διακριτική επιτήρηση για την αποτροπή τυχόν επιθέσεων.

Χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορεί κάποιος να πλησιάσει το γήπεδο, ενώ ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Βίας της Αττικής θα δίνει το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., όπου θα ίπταται πάνω από την Αττική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT