Καλαμπάκα: Παραδόθηκε ο άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε τον αδελφό του

Καλαμπάκα: Παραδόθηκε ο άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε τον αδελφό του

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 62χρονος που φέρεται να πυροβόλησε τον αδερφό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας, που είχε αναζητήσει καταφύγιο σε ορεινή περιοχή της Καλαμπάκας, εμφανίστηκε την Πέμπτη στις 16:40 στην επαρχιακή οδό Διάβας-Κορομηλιάς και παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει καθώς έφερε τραύματα από τη συμπλοκή με τον αδελφό του.

Αφού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ακολούθησε η διαδικασία σύλληψης και πλέον ο 62χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του ΑΤ Μετεώρων, ο 62χρονος δεν προέβαλε αντίσταση.

Παρουσία και του προέδρου της Κοινότητας Διάβας ο 62χρονος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του ενώ σε βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν πιθανώς λόγω προσωπικών διαφορών και ο 62χρονος πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο αδελφό του στα πόδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT