Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Άρης – Ντιναμό Κιέβου

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Άρης – Ντιναμό Κιέβου

Η αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί από την UEFA ως αγώνας «υψηλής επικινδυνότητας»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυστηρά μέτρα έχουν λάβει οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάμεσα στον Αρη και τη Ντιναμό Κιέβου, στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League έχει χαρακτηριστεί από την UEFA ως αγώνας «υψηλής επικινδυνότητας», δεδομένης και της παρουσίας Ουκρανών οπαδών στο γήπεδο.

Ειδικότερα, το παρών θα δώσουν περίπου 200 φίλοι της Ντιναμό Κιέβου οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου.

Οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν λίγο μετά τις 18:00, ενώ τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια, με την οδό Παπαναστασίου, όπου βρίσκονται παρεταγμένες οι κλούβες της ΕΛ.ΑΣ, να έχει ήδη κλείσει.

Σημειώνεται πως με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, οι χούλιγκαν της ουκρανικής ομάδας εξέφρασαν τη στήριξή τους στους Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT