Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ τηλεφώνησε επανειλημμένα στην ΕΛ.ΑΣ

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ τηλεφώνησε επανειλημμένα στην ΕΛ.ΑΣ

Τις παραλείψεις των Αρχών αναδεικνύουν στοιχεία από τις τηλεφωνικές συνομιλίες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις παραλείψεις των Αρχών, ώρες πριν τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναδεικνύουν στοιχεία από τις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ ανθρώπων της ΑΕΚ και της Αστυνομίας.

O υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είχε ενημερώσει από νωρίς τον υπεύθυνο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε αθλητικούς χώρους αλλά και τον επικεφαλής της ΓΑΔΑ, για την αναμενόμενη παρουσία Κροατών οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, ο υπεύθυνος ασφαλείας του συλλόγου, ο οποίος είναι επίσης υποστράτηγος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, είχε επικοινωνήσει στις 21:12 με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε αθλητικούς χώρους, ενημερώνοντας πως οι Κροάτες χούλιγκαν κινούνταν προς την Αττική.

Ενα λεπτό αργότερα, στις 21:13, ο ίδιος τηλεφώνησε στον επικεφαλής της ΓΑΔΑ και τον πληροφόρησε πως οι Κροάτες προσέγγιζαν την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στα επόμενα λεπτά, η αποστολή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αποχώρησε για το ξενοδοχείο, μετά την προπόνηση που έκανε στο γήπεδο, υπό τη συνοδεία της διμοιρίας ΥΜΕΤ που βρισκόταν εκεί, χωρίς ωστόσο να αντικατασταθεί από άλλη αστυνομική δύναμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT