Πηγές ΠΡΟ.ΠΟ: Πάνω από 2.000 αστυνομικοί στην πρόληψη παραβατικών φαινομένων

Πηγές ΠΡΟ.ΠΟ: Πάνω από 2.000 αστυνομικοί στην πρόληψη παραβατικών φαινομένων

Καθώς συνεχίζεται η εσωτερική έρευνα για την πλήρη διακρίβωση των όσων συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΕΛ.ΑΣ διέθεσε πάνω από 2.000 αστυνομικούς για την πρόληψη παραβατικών φαινομένων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς συνεχίζεται η εσωτερική έρευνα για την πλήρη διακρίβωση των όσων συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΕΛ.ΑΣ διέθεσε πάνω από 2.000 αστυνομικούς για την πρόληψη παραβατικών φαινομένων, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει το έργο της στο πεδίο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας -μέσα σε ένα ομολογουμένως βαρύ και φορτισμένο κλίμα- επικεντρωμένη τόσο στην προληπτική όσο και την κατασταλτική πτυχή του προβλήματος.

Με δεδομένη την πληροφόρηση για οξυμένο κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, σε διάφορα σημεία της Αττικής, και ενόψει των αγώνων ελληνικών ομάδων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εκπονήθηκε πολυήμερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία μετείχαν πάνω από 2.000 αστυνομικοί που έδρασαν πολύτροπα, αποτρέποντας ή αποσοβώντας εν τη γενέσει τους παραβατικά φαινόμενα.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει απαρέγκλιτα σε αυτή την κατεύθυνση, παραμένοντας προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας και την προστασία της κοινωνίας από κάθε απειλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT