Η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού σε όλη τη Μασσαλία

Η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού σε όλη τη Μασσαλία

Tρεις ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι στο «Βελοντρόμ» που θα κρίνει την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση να απαγορεύσει την παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League πήρε η γαλλική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, τρεις ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι στο «Βελοντρόμ» που θα κρίνει την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απαγόρευσε την παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού σε όλη τη Μασσαλία.

«Η ατομική ή συλλογική μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε προσώπου που ισχυρίζεται ότι είναι ή συμπεριφέρεται ως οπαδός του Παναθηναϊκού, απαγορεύεται μεταξύ των γαλλικών οδικών δικτύων, σιδηροδρόμων, λιμανιών και σημείων συνόρων αεροδρομίου, αφενός, και της κοινότητας της Μασσαλίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά, με στόχο να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στους δρόμους της πόλης από τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Mε πληφορίες από Sportfm

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT