Ρόδος: Έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο – Συνέλαβαν 84 μετανάστες

Ρόδος: Έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο – Συνέλαβαν 84 μετανάστες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Έφοδο» σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου, όπου διέμεναν παράνομα περισσότεροι από 80 μετανάστες, έκαναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου καθώς και δύο εργαζόμενοι, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο φιλοξενούνται αλλοδαποί που έχουν έρθει και διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο κατάλυμα όπου εντόπισαν συνολικά 84 μετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων. Οι αλλοδαποί δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα μας καθώς είχαν εισέλθει παρανόμως.

Στο πλαίσιο της διαλεύκανσης της υπόθεσης, συνελήφθησαν όλοι οι αλλοδαποί, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των νόμιμων διαδικασιών θα μεταφερθούν σε Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, αλλά και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου καθώς και δύο εργαζόμενοι σε αυτό.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διευκόλυνση και διαμονή υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια, με την οποία θα παραπεμφθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Πληροφορίες: Ροδιακή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT