Χανιά: Σύλληψη αστυνομικού για χρηματισμό

Χανιά: Σύλληψη αστυνομικού για χρηματισμό

Μετά από καταγγελία επιχειρηματία ότι ζήτησε 30.000 ευρώ για να τον βοηθήσει να κερδίσει σε διαγωνισμό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται ότι ζήτησε από επιχειρηματία 30.000 ευρώ για να τον βοηθήσει να κερδίσει σε διαγωνισμό, προχώρησε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων στα Χανιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από την καταγγελία που υπέβαλε ο επιχειρηματίας ότι ο εν λόγω αστυνομικός ζήτησε χρηματικό ποσό, ύψους 30.000 ευρώ, για να τον βοηθήσει να κερδίσει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για μια καντίνα στους Αγίους Αποστόλους.

Μετά την καταγγελία, ακολούθησε έρευνα για τη δράση του αστυνομικού και το απόγευμα της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση με την παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του όπου και συνελήφθη.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε το φερόμενο ως θύμα να παραδώσει στο σπίτι του αστυνομικού 8.000 ευρώ, τα οποία όμως ήταν προσημειωμένα.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασαν την πόρτα και προχώρησαν στη σύλληψη του αστυνομικού καθώς και του γιου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT