Αλεξανδρούπολη: Στην ΕΛ.ΑΣ άνδρας που ενεπλάκη σε ακινητοποίηση μεταναστών

Αλεξανδρούπολη: Στην ΕΛ.ΑΣ άνδρας που ενεπλάκη σε ακινητοποίηση μεταναστών

Στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης εμφανίστηκε άνδρας από την περιοχή του Έβρου , ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε βίντεο που διακινήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει περιστατικό καταναγκαστικής ακινητοποίησης μεταναστών

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης εμφανίστηκε άνδρας από την περιοχή του Έβρου , ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε βίντεο που διακινήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει περιστατικό καταναγκαστικής ακινητοποίησης μεταναστών.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. τον αναζήτησε και τον ταυτοποίησε.

Ενημερώθηκε, επίσης, ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του περιστατικού. 

«Η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος δικαίου. Είναι συντεταγμένη πολιτεία, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Αυταπατώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και τις Αρχές της, ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά για το περιστατικό από τις πηγές του Υπουργείου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT