Εβρος: Μήνυμα 112 στο Σουφλί για ετοιμότητα

Εβρος: Μήνυμα 112 στο Σουφλί για ετοιμότητα

Μήνυμα από το 112 εστάλη το βράδυ της Πέμπτης στο Σουφλί

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα από το 112 εστάλη το βράδυ της Πέμπτης στο Σουφλί, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στον Εβρο για 13η νύχτα.

Ειδικότερα, η σύσταση προς τους κατοίκους είναι να παραμείνουν σε ετοιμότητα: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται.

Στη μεγάλη φωτιά του Εβρου που μαίνεται από τις 19 Αυγούστου, οι δυνάμεις επιχειρούν κυρίως μεταξύ των περιοχών Σουφλί, Κορνοφωλιά, Δαδιά, Κοτρωνιά, Σιδηρώ και Γιαννούλη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι γύρω από τα χωριά αλλά και το Σουφλί δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες συνέχεια από κατοίκους και εθελοντές.

Στο ευρύτερο μέτωπο επιχειρούν 585 πυροσβέστες, ενώ οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και μάλιστα, οι φλόγες πλησίασαν νωρίτερα το Σουφλί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε 5 περίπου χιλιόμετρα απλώνεται το μέτωπο της φωτιάς, που το ενισχύουν δυνατοί νοτιοδυτικοί άνεμοι, ενώ προς το παρόν δεν απειλούται σπίτια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT