Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη Κασσελάκη

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη Κασσελάκη

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση αστυνομικής φύλαξης για την προστασία του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση αστυνομικής φύλαξης για την προστασία του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, δίνει με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οπως επισημαίνεται, ο υποψήφιος για την προεδρία κόμματος αιτήθηκε ο ίδιος τη φύλαξή του, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ για τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Κατόπιν, ωστόσο, της δημόσιας τοποθέτησης μέσω της οποίας ο κ. Κασσελάκης παραιτήθηκε της αστυνομικής προστασίας, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ενημερώνει πως η δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ  

Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.

Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT