Σταμάτα: Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια

Σταμάτα: Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε δασική έκταση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός ατόμου ως υπαίτιου για εμπρησμό από αμέλεια στη Σταμάτα του δήμου Διονύσου Αττικής, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε δασική έκταση στη Σταμάτα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ήδη η αρμόδια εισαγγελική αρχή. Σημειώνεται πως νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί προσαγωγή ενός ατόμου για εμπρησμό στην περιοχή.

Ειδικότερα, το άτομο προσήχθη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα μετά από υποδείξεις περιοίκων.

Την ίδια στιγμή, διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα στην κοινότητα Ανω Καμήλας του δήμου Σερρών, για πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικόπεδο από την καύση ξηρών χόρτων.

Σημειώνεται πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται αντιμέτωπες με συνολικά 82 πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια, ενώ το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 51 νέες δασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν στο αρχικό τους στάδιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT