Θάνατος 36χρονου στον Πειραιά: Συγκλονισμένη δηλώνει η ακτοπλοϊκή – Συνεργάζεται με τις αρχές

Θάνατος 36χρονου στον Πειραιά: Συγκλονισμένη δηλώνει η ακτοπλοϊκή – Συνεργάζεται με τις αρχές

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη δηλώνει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica Group, στο στόλο της οποίας ανήκει το πλοίο Blue Horizon, για το θανατηφόρο περιστατικό το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας πως βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρχές.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος», αναφέρει η ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθούν τα δύο μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν στον καταπέλτη, καθώς και ο καπετάνιος και ο αξιωματικός καταστρώματος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT