Κακοκαιρία «Daniel»: Βίντεο από επεισοδιακή διάσωση ατόμου στο Κιλελέρ – Κινδύνευσε να πνιγεί

Κακοκαιρία «Daniel»: Βίντεο από επεισοδιακή διάσωση ατόμου στο Κιλελέρ – Κινδύνευσε να πνιγεί

Στο βίντεο εμφανίζονται πυροσβέστες πάνω σε τρακτέρ να έχουν προσεγγίσει χωράφι όπου ο άνθρωπος είχε σχεδόν σκεπαστεί από τα λασπόνερα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο από τη στιγμή του απεγκλωβισμού ενός ανθρώπου στο Κιλελέρ ο οποίος κινδύνευσε να πνιγεί, κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ.

Ειδικότερα, στο βίντεο εμφανίζονται πυροσβέστες επιβιβασμένοι πάνω σε τρακτέρ να έχουν προσεγγίσει χωράφι όπου ο άνθρωπος είχε σχεδόν σκεπαστεί από τα λασπόνερα.

Ενας εκ των πυροσβεστών προσέγγισε τον άνδρα, του φόρεσε σωσίβιο και κράνος και με τη βοήθεια συρματόσχοινου τον τράβηξαν σε ασφαλές σημείο.

 

Εντονότερα σήμερα Τετάρτη τα φαινόμενα

Σημειώνεται πως η επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel» συνεχίζεται για δεύτερη μέρα σε πολλές περιοχές της χώρας, με τη Μαγνησία, τις Σποράδες και την Εύβοια να έχουν βρεθεί έως τώρα στο επίκεντρο των ακραίων φαινομένων.

Μάλιστα, σήμερα, τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν. Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρο τον Νομό Μαγνησίας, ενώ με νέα μηνύματα από το 112 έχει επιβληθεί απαγόρευση στον Νομό Καρδίτσας και στα Φάρσαλα. 

Στη Μαγνησία, χθες, ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ αρκετές περιοχές βρίσκονται αντιμέτωπες με πλημμυρικά φαινόμενα και άλλα σοβαρά προβλήματα λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT