Πήλιο: Μεταφορά νεφροπαθών με φορεία και σχοινιά

Πήλιο: Μεταφορά νεφροπαθών με φορεία και σχοινιά

Ηταν απαραίτητο να εξασφαλιστεί η μεταφορά νεφροπαθών στο νοσοκομείο του Βόλου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά προβλήματα που ελλοχεύουν κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel», με τις Αρχές να δίνουν μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφηκαν στο Πήλιο όπου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών με…σχοινιά και φορεία, λόγω υποχώρησης του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και το χωριό Κοροπή, γέφυρα αλλά και τμήμα του δρόμου κατέρρευσαν με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας καθώς ήταν «σα να έχει ανοίξει η γη στα δύο».

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες της ΕΜΑΚ καθώς ήταν απαραίτητο να εξασφαλιστεί η μεταφορά νεφροπαθών στην άλλη πλευρά του δρόμου προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο νοσοκομείο του Βόλου.

Καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος μεταφοράς, οι νεφροπαθείς τοποθετούνταν σε φορείο και σιγά σιγά, με τη χρήση σχοινιών, έφθαναν στην απέναντι πλευρά.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT