Μήνυμα 112 στην Αττική: «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»

Μήνυμα 112 στην Αττική: «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης στους κατοίκους της Αττικής

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης στους κατοίκους της Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έφερε στην πρωτεύουσα η κακοκαιρία «Daniel».

Σύμφωνα με την ειδοποίηση, η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους της πρωτεύουσας να αποφύγουν μη αναγκαίες μετακινήσεις. 

«Σε εξέλιξη ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην περιοχή της Αττικής. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών», επισημαίνεται.

Σημειώνεται πως σποραδικές βροχές σημειώθηκαν από το πρωί της Τετάρτης στα προάστια, ωστόσο, από τις 4 το απόγευμα η κατάσταση επιδεινώθηκε, με ισχυρές βροχοπτώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και τον Πειραιά, οι οποίες συνοδεύονταν από έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα έχουν κλείσει οι δρόμοι:

Στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Παλαιάς στην περιοχή του Μαρκόπουλου, λόγω συσσώρευσης υδάτων

Στην οδό Δεληγιώργη από την πλατεία Καραϊσκάκη έως την οδό Π. Τσαλδάρη, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

Στην οδό Αγ. Παρασκευής από το ύψος της οδού Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών

Στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Παράλληλα λόγω πτώσης δένδρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα. Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα και στην οδό Ηρωών Πολυτεχνείου στην περιοχή της Μαγούλας.

Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας. Για τον ίδιο λόγο είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού, αλλά και στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κυκλοφορία στις συγκεκριμένες οδούς διεξάγεται πλέον κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT