Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού

Ο άνδρας είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του κι έκτοτε αγννοείτο.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός κάτω από φερτά υλικάεεντοπίστηκε 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού που αγνοείτο εν μέσω κακοκαιρίας Ντάνιελ

Ο 49χρονος, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί χθες, βρέθηκε σε ρέμα απροσπέλαστο από τα φερτά υλικά των χειμάρρων που προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές στην περιοχή.

Ο άνδρας είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, προτού εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, κι έκτοτε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Πρόκειται για τον τέταρτο νεκρό της κακοκαιρίας Ντάνιελ που σφυροκοπά εδώ και δύο ημέρες τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού. 

Χθες, νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 87 ετών που αγνοούνταν από την Τρίτη από την περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα, ενώ για την ανάσυρσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες.

Επίσης, χθες, 82χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, αφού καταπλακώθηκε από όχημα. Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν αφότου βγήκε από το σπίτι του και παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT