Βλοχός Καρδίτσας: «Είμαστε στο λόφο χωρίς τρόφιμα και νερό»

Βλοχός Καρδίτσας: «Είμαστε στο λόφο χωρίς τρόφιμα και νερό»

Σύμφωνα με κάτοικο, 200 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε λόφο πλησίον του χωριού Βλοχός του δήμου Παλαμά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο θεσσαλικός κάμπος, λόγω της κακοκαιρίας «Daniel», καθώς τεράστιες εκτάσεις γης καθώς και ολόκληρα χωριά έχουν κυριολεκτικά καλυφθεί από το νερό.

Τις οριακές καταστάσεις τις οποίες βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής μεταφέρει κάτοικος του χωριού Βλοχός του δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα, το οποίο είναι επίσης καλυμμένο από λασπόνερα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η κάτοικος γνωστοποίησε πως 200 άτομα, ανάμεσά τους μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι, βρίσκονται εγκλωβισμένα για ώρες σε λόφο πλησίον του χωριού, προκειμένου να γλιτώσουν από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Οπως ανέφερε, «έχουν αρχίσει να τελειώνουν τα τρόφιμα και το νερό», ενώ το σημείο δεν είναι προσβάσιμο ούτε από την πλευρά του Παλαμά ούτε από τη Φαρκαδόνα.

Σύμφωνα με την κάτοικο, ανάμεσα στον κόσμο βρίσκονται παιδιά ηλικίας από 2 μηνών έως 17 ετών, αλλά και ηλικιωμένοι οι οποίοι έχουν ανάγκη πρόσβασης σε φάρμακα.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT