Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς από την Ενωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών της Καλαμαριάς

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς από την Ενωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών της Καλαμαριάς

«Για κάποιους μαθητές και τις οικογένειές τους, το φετινό κουδούνι δεν θα σημάνει τη Δευτέρα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ενωσης.

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, απευθύνει στους γονείς-δημότες της Καλαμαριάς το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών της περιοχής.

«Για κάποιους μαθητές και τις οικογένειές τους, το φετινό κουδούνι δεν θα σημάνει την προσεχή Δευτέρα. Τα σχολεία τους έχουν καταστραφεί από την πλημμύρα, τα σπίτια τους είναι βυθισμένα στη λάσπη και οικονομικά έχουν καταστραφεί. Πενθούν συγγενείς και φίλους που χάθηκαν και αγωνιούν για αυτούς που αγνοούνται. Αχτίδα φωτός και ελπίδας, η αλληλεγγύη», επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμαριάς.

Τι είδη συγκεντρώνονται

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνει ότι σε συνεργασία με τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών συγκεντρώνονται τα εξής είδη: εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμοί, συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.ά.), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη, είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας), κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι, ρούχα και φόρμες, κάλτσες, παυσίπονα, αμμωνία, αντιισταμινικά, είδη καθαρισμού και φακοί. Η συλλογή των προαναφερόμενων ειδών θα γίνει αύριο και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 6-9 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών (Τραπεζούντος με Κυριακίδη).

Μεταξύ άλλων, με την ανακοίνωσή της η προαναφερόμενη ένωση ζητά από όσους μπορούν να παραμείνουν στο χώρο για να βοηθήσουν στη διαλογή και συσκευασία της βοήθειας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail της Ένωσης και στα τηλέφωνα 6936296728 (Μαυροπούλου Ελένη- πρόεδρος), 6972469013 (Μπόλματη Κατερίνα- αντιπρόεδρος).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT