Συλλήψεις σε Βόλο και Καρδίτσα για απόπειρα κλοπής

Συλλήψεις σε Βόλο και Καρδίτσα για απόπειρα κλοπής

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Βόλου τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί και μία αλλοδαπή, οι οποίοι μετέβησαν σε εγκαταλελειμμένη οικία της πόλης και αφού διέρρηξαν την κεντρική της είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με αυτοκίνητο στις πληγείσες περιοχές και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το εσωτερικό του οχήματος, ένα μαχαίρι και διάφορα εργαλεία (φακός, σκύλα, προκοβγάλτης, ηλεκτρικός τροχός, ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο, ηλεκτρικό κατσαβίδι και δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT