Ολοι Μαζί Μπορούμε: Συγκεντρώθηκαν 2.650 κιβώτια για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Ολοι Μαζί Μπορούμε: Συγκεντρώθηκαν 2.650 κιβώτια για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Χιλιάδες κόσμου, πολλές εταιρείες και σχολεία ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στη δράση και προσέφεραν χιλιάδες σχολικά είδη

33" χρόνος ανάγνωσης

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου συγκέντρωσαν σχολικά είδη σε όλους τους δήμους της Αττικής για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.

Ολοι Μαζί Μπορούμε: Συγκεντρώθηκαν 2.650 κιβώτια για τα παιδιά της Θεσσαλίας-1

Χιλιάδες κόσμου, πολλές εταιρείες και σχολεία ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στη δράση και προσέφεραν χιλιάδες σχολικά είδη! 2.650 κιβώτια γεμάτα τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για το σχολείο του. 
 
Ολες οι προσφορές μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής όπου τα παρέλαβε το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού για να τα κατηγοριοποιήσει και να τα παραδώσει στη συνέχεια στα σχολεία της Θεσσαλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT