ΕΛ.ΑΣ.: 22 συλλήψεις σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»

ΕΛ.ΑΣ.: 22 συλλήψεις σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»

Σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη 22 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, κατά τη διάρκεια ελέγχων πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης» αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου ΟΑΚΑ, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 21 άτομα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 18,2 γραμμαρίων, 10 αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη, 5 τρίφτες, με αποσπάσματα κάνναβης, 6 βεγγαλικά χειρός στιλό λέιζερ και συσκευή εκπομπής ακτίνων λέιζερ και πολυεργαλείο με αναδιπλούμενη λάμα μαχαιριού μήκους 5,5 cm.

ΕΛ.ΑΣ.: 22 συλλήψεις σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»-1
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ

Επίσης, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» συνελήφθη άτομο, που προσπάθησε να εισέλθει σε θύρα του γηπέδου παροτρύνοντας παράλληλα άλλους φιλάθλους κατά αστυνομικών, ενώ στο πλαίσιο ελέγχου που του διενεργήθηκε, προέβαλε σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα να τραυματίσει αστυνομικό. Μάλιστα, προηγουμένως είχε επιχειρήσει να εισέλθει με βίαιο τρόπο σε χώρο στον οποίο βρισκόταν αστυνομικός με σκοπό να τον τραυματίσει.

ΕΛ.ΑΣ.: 22 συλλήψεις σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»-2
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά.

ΕΛ.ΑΣ.: 22 συλλήψεις σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης»-3
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT