Βόλος: 28χρονος κρατούσε αιχμάλωτη τη γυναίκα του και το 2,5 ετών παιδί τους

Βόλος: 28χρονος κρατούσε αιχμάλωτη τη γυναίκα του και το 2,5 ετών παιδί τους

Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τη γυναίκα έντρομη και μέσα στα αίματα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μια γωνιά του σπιτιού.

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρίκη έχει προκαλέσει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο, όπου ένας 28χρονος Αλβανός κακομεταχειριζόταν με βάναυσο τρόπο την 22χρονη σύζυγό του και τη 2,5 ετών κόρη τους, μέχρι που επενέβησαν γείτονες και ενημερώθηκε η Αστυνομία για το τι συνέβαινε στο μικρό σπίτι σε περιφερειακή συνοικία της πόλης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, τα γεγονότα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος τους έφερε από την Αλβανία. Δεν τους επέτρεπε να βγουν από το σπίτι, ενώ καθημερινά χτυπούσε τη σύζυγό του, η οποία ζούσε εφιαλτικές στιγμές κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους.

Το δράμα για τη μητέρα και το παιδί τελείωσε χθες τα ξημερώματα, όταν από τις φωνές της γυναίκας εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν από τον 28χρονο σύζυγό της παρενέβησαν οι γείτονες και κάλεσαν την Αστυνομία.

Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν τη γυναίκα έντρομη και μέσα στα αίματα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μια γωνιά του σπιτιού.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο.

Εις βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη και παραμένει κρατούμενος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT