Μαγνησία: Σε ασφαλή σημεία 280 άτομα το τελευταίο 24ωρο

Μαγνησία: Σε ασφαλή σημεία 280 άτομα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 1.520 κλήσεις έχει λάβει από τη Μαγνησία το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 1.520 κλήσεις έχει λάβει από τη Μαγνησία το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, από το πρωί της Τετάρτης έως το απόγευμα της Πέμπτης, λόγω της κακοκαιρίας «Elias».

Μέχρι στιγμής, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έχουν πραγματοποιηθεί 170 αντλήσεις υδάτων, ενώ σε ασφαλή σημεία μεταφέρθηκαν 280 άτομα.

Στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, από το απόγευμα της Δευτέρας έως σήμερα στις 18.00, η πυροσβεστική έλαβε 83 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 29 αντλήσεις υδάτων και πέντε κοπές δέντρων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία δύο άτομα.

Στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας, από χθες έως σήμερα στις 18:00, έλαβε 17 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 12 αντλήσεις υδάτων και έξι κοπές δέντρων.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από χθες στις 7 το πρωί έως σήμερα στις 18:00, έλαβε 242 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 125 αντλήσεις υδάτων και 30 κοπές δέντρων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 10 άτομα.

Στην Περιφέρεια Αττικής από χθες το πρωί έως σήμερα στις 18:00 έλαβε 105 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 65 αντλήσεις υδάτων και 20 κοπές δέντρων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία τέσσερα άτομα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT