Ασπρόπυργος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία υπαλλήλου σεκιούριτι σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Ασπρόπυργος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία υπαλλήλου σεκιούριτι σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Οι φερόμενοι δράστες, τις βραδινές ώρες της 15ης Ιουλίου του 2023 προσέγγισαν με όχημα το ΧΥΤΑ Φυλής, όπου εργαζόταν το θύμα, και αφού του επιτέθηκαν με αμβλύ όργανο, αφαίρεσαν από το σημείο υλικά κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου, καθώς και άλλα εργαλεία.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε από τις αστυνομικές αρχές η υπόθεση ανθρωποκτονίας υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, που τελέστηκε την 15η Ιουλίου 2023, στο φωτοβολταϊκό πάρκο του ΧΥΤΑ Φυλής.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις 30/9, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, 4 άτομα (27, 23 και 19 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για–κατά περίπτωση- ληστεία και ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και εμπρησμό κατά συναυτουργία. Η εμπλοκή των τεσσάρων προέκυψε από την περαιτέρω ανάλυση των στοιχείων που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές.

Οι φερόμενοι ως δράστες, τις βραδινές ώρες της 15ης Ιουλίου του 2023 προσέγγισαν με όχημα το ΧΥΤΑ Φυλής όπου εργαζόταν το θύμα και, αφού του επιτέθηκαν με αμβλύ όργανο, αφαίρεσαν από το σημείο υλικά κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου καθώς και άλλα εργαλεία.

Επίσης, αφαίρεσαν και το τσαντάκι του που περιείχε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, άδεια οδήγησης, τραπεζικές κάρτες, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και όχημα της εταιρείας φύλαξης, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, για ένα από τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα που αφαιρέθηκαν προέκυψε ότι την επόμενη ημέρα ενεργοποιήθηκε τηλεφωνική σύνδεση την οποία χρησιμοποιούσε άλλο άτομο, για το οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, ενώ συνελήφθη και έτερο άτομο, –οικείο του 19χρονου- και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, καθώς τη στιγμή της σύλληψής του ο 19χρονος, απώθησε με τα χέρια του αστυνομικό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT