Καιρός: Ευνοϊκές συνθήκες για ψήφο αλλά και για… παραλία

Καιρός: Ευνοϊκές συνθήκες για ψήφο αλλά και για… παραλία

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας που θα φτάσει οριακά κάτω από τους 30 βαθμούς

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα Κυριακή ο καιρός, με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια και από το απόγευμα στα βορειοανατολικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια θάλασσια με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από βόρειες διευθύνσεις οι άνεμοι, 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα κινηθεί από 15 έως 28 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός, με ανέμους από βόρειες και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και από το απόγευμα βαθμιαία από δυτικές 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος και μεταβλητούς ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά αίθριος, βόρειοι βορειοδυτικοί οι άνεμοι, 4 με 5 και από το βράδυ 5 με 6 μποφόρ, με θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT