Συνάντηση Μητσοτάκη με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας την Τρίτη

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας την Τρίτη

Ο Δημήτρης Κουρέτας έλαβε 155.638 ψήφους, συγκεντρώνοντας ποσοστό 59,68%, έναντι 105.140 ψήφων που έλαβε ο Κώστας Αγοραστός (40,32%)

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουρέτας αναλαμβάνει από την πρώτη Ιανουαρίου 2024 το «τιμόνι» της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά τη νίκη του επί του Κώστα Αγοραστού, ο οποίος ήταν και ο εκλεκτός του Μαξίμου για τη θέση του περιφερειάρχη, στις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κουρέτας, του οποίου την υποψηφιότητα στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε 155.638 ψήφους, συγκεντρώνοντας ποσοστό 59,68%, έναντι 105.140 ψήφων που έλαβε ο Κώστας Αγοραστός (40,32%).

Πριν από τη συνάντηση με τον κ. Κουρέτα, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο «Δημογραφικό 2023 – Ωρα για δράση», στο Athens Marriott Hotel, στις 10 το πρωί.

Τέλος, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις 18:30 σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT