Πάτρα: «Ποτάμια» οι δρόμοι – 25 κλήσεις για απάντληση υδάτων

Πάτρα: «Ποτάμια» οι δρόμοι – 25 κλήσεις για απάντληση υδάτων

Προβλήματα στην Πάτρα, αλλά και σε περιοχές της Αιγιαλείας και της Ναυπάκτου, έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα, κυρίως στην Πάτρα, αλλά και σε περιοχές της Αιγιαλείας και της Ναυπάκτου, έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται από τις πρώτες βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν γίνει τουλάχιστον 25 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές για την παροχή βοήθειας.

Ακόμη, λόγω των βροχοπτώσεων, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, αλλά και συνοικιών, όπως επίσης και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.

Στην περιοχή της Αιγιαλείας έχουν καταγραφεί προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην περιοχή Ελαιώνας, ενώ στην Ναύπακτο υπήρξε συσσώρευση υδάτων στην οδό Καλυδώνος.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε την Τρίτη η ΕΜΥ, στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρίσκονται από το μεσημέρι περιοχές στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT