Αττική – ΕΛ.ΑΣ.: Απαγόρευση των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων την 1/11

Αττική – ΕΛ.ΑΣ.: Απαγόρευση των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων την 1/11

Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης, στον νομό Αττικής, από τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου έως και τα ξημερώματα της 2ας Νοεμβρίου, «με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό δύο μελών της Χρυσής Αυγής»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης, στον νομό Αττικής, από τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου έως και τα ξημερώματα της 2ας Νοεμβρίου, «με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό δύο μελών της Χρυσής Αυγής».

Από την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, εξαιρούνται τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

«Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας, από τη διεξαγωγή συναθροίσεων και «αντισυναθροίσεων» από ομάδες αντίπαλων θέσεων», σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ. προσθέτοντας ότι «απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, τόσο στις περιοχές εξαγγελίας πραγματοποίησης συναθροίσεων, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής, όπου πιθανολογείται τόσο η διεξαγωγή ανάλογων συναθροίσεων, όσο και η ταυτόχρονη παρουσία σε κλίμα πόλωσης συγκεντρωμένων ομάδων».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT