Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 55χρονος που προφυλακίστηκε για ασέλγεια ανηλίκων

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 55χρονος που προφυλακίστηκε για ασέλγεια ανηλίκων

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 55χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης που πριν από λίγες ημέρες προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 55χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Σημειώνεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη, όχι όμως τα 15, έναντι αμοιβής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, όπως τονίζεται, αποσκοπεί «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Η ανάρτηση της αστυνομίας με τα στοιχεία του 55χρονου, εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT