Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από την οπαδική συμπλοκή

Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από την οπαδική συμπλοκή

Οι δύο νεαροί φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάστασή τους να κρίνεται σοβαρή αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» παραμένουν για νοσηλεία οι δύο νεαροί οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Αρη και του ΠΑΟΚ, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, οι δύο τραυματίες φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάστασή τους να κρίνεται σοβαρή αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σημειώνεται πως η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι συλληφθέντες και παραμένουν υπό κράτηση.

Από τους 15 που βρέθηκαν κατηγορούμενοι, οπαδοί και των δύο ομάδων, οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, μεταξύ αυτών οι δύο τραυματίες κι ένας ανήλικος (16χρονος).

Ειδικότερα, η εισαγγελέας απήγγειλε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη στους εννιά εκ των κρατουμένων, ενώ για την ίδια πράξη θα κληθεί να απολογηθεί κι ο ανήλικος (ως 10ος κατηγορούμενος). Παράλληλα, διώξεις ασκήθηκαν και για μία σειρά από πλημμελήματα.

Πράξεις σε βαθμό πλημμελήματος απαγγέλθηκαν επίσης στους πέντε οπαδούς της άλλης ομάδας, ανάμεσά τους και οι δύο τραυματίες.

Υπενθυμίζεται πως όσοι διώκονται μόνο για πλημμελήματα πήραν προθεσμία για την Τρίτη ενώ οι υπόλοιποι για την Πέμπτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT