Νεροποντή στην Πάτρα – Οδηγός παρασύρθηκε και απεγκλωβίστηκε

Νεροποντή στην Πάτρα – Οδηγός παρασύρθηκε και απεγκλωβίστηκε

«Αν δεν ήταν ένας άνθρωπος να έρθει να με βγάλει θα είχα πνιγεί μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε η γυναίκα μετά τον απεγκλωβισμό της

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κίνδυνο βρέθηκε, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, μία οδηγός στο Ρίο, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε κάτω από τη γέφυρα Ακταίου και πολύ σύντομα καλύφθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από το νερό.

Η γυναίκα κατάφερε κρατηθεί από το στηθαίο και να συρθεί στο έδαφος έως ότου διερχόμενοι οδηγοί άκουσαν τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Ο απεγκλωβισμός της, μαζί με το σκυλάκι της, πραγματοποιήθηκε χάρη στη συνδρομή οδηγού, ο οποίος έφθασε κολυμπώντας προς το μέρος της.

Σε δηλώσεις μετά τη διάσωσή της, η οδηγός που απεγκλωβίστηκε, Δήμητρα Ευθυμιάδου, ανέφερε: «Είχε πάρα πολύ βροχή και θόρυβο, με παρέσυρε το νερό και με πήγαινε γύρω – γύρω στροφές. Το θέμα είναι ότι δεν άνοιγαν οι πόρτες και με το νερό να ανεβαίνει πήγα να πνιγώ, αν δεν ήταν ένας άνθρωπος να έρθει να με βγάλει θα είχα πνιγεί μέσα στο αυτοκίνητο και εγώ και το σκυλί μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT