Meteo: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Meteo: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Η πτώση αναμένεται να ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της χώρας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική πτώση στη θερμοκρασία αναμένεται από αύριο, Πέμπτη στη χώρα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα για τον καιρό από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr. 

Αναλυτικότερα, οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 17-19 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, τους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (με εξαίρεση τα νότια της Πελοποννήσου όπου κατά τόπους θα φτάσει τους 24-25 °C), τους 19-21 βαθμούς στο Ιόνιο και τους 22-24 βαθμούς στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου και στην Κρήτη.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η αναμενόμενη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου σε σχέση με αυτή της Τετάρτης, 8 Νοεμβρίου.

Όπως φαίνεται, σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονία, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου η πτώση αναμένεται να ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου

Meteo: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη-1
Φωτ.: Meteo
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT