Flyover στη Θεσσαλονίκη: Κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων στην πρεμιέρα των έργων

Flyover στη Θεσσαλονίκη: Κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων στην πρεμιέρα των έργων

Δεκάδες πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα βεβαίωσε η Τροχαία, καθώς οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αγνόησαν τις προειδοποιήσεις της περασμένης εβδομάδας για απομάκρυνση των οχημάτων τους, λόγω των μέτρων για την κατασκευή του Flyover

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκάδες πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα βεβαίωσε η Τροχαία στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. αγνόησαν τις προειδοποιήσεις της περασμένης εβδομάδας για απομάκρυνση των οχημάτων τους, λόγω μέτρων για την κατασκευή του Flyover.

To προσωπικό της Τροχαίας Θεσσαλονίκης μετέβη στον συγκεκριμένο δρόμο και άρχισε να βεβαιώνει δεκάδες παραβάσεις, στο ρεύμα του δρόμου με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. 

Τα ροζ χαρτάκια περιλαμβάνουν πρόστιμο 40 ευρώ και πολλά από αυτά είναι τοποθετημένα σε παρμπρίζ αυτοκινήτων στα οποία υπάρχει και το προειδοποιητικό έγγραφο της Τροχαίας από την περασμένη εβδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χθες σε όλη τη Θεσσαλονίκη η Τροχαία έκοψε 600 κλήσεις για παράνομη στάθμευση προβαίνοντας και σε αφαίρεση πινακίδων.

Οπως ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης, με την έναρξη κατασκευής του Flyover εφαρμόζει Ειδικό Σχέδιο Εντατικής Τροχονομικής Αστυνόμευσης σε τρεις μεγάλους άξονες που διασχίζουν σχεδόν όλη την πόλη. Σύμφωνα με το σχέδιο, κάθε παράνομα σταθμευμένο όχημα θα απομακρύνεται προκειμένου ολόκληρο το οδόστρωμα να αξιοποιείται για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Το σχέδιο αυτό, εκτός από την Καραμανλή περιλαμβάνει τη Μοναστηρίου, την Εγνατία, την Παλαιού Σταθμού, την 26ης Οκτωβρίου, τη Ν. Κουντουριώτη, τη Λεωφόρο Νίκης, την 30ής Οκτωβρίου, τη Γ. Παπανδρέου, την Αδριανουπόλεως, την  Ε. Βενιζέλου, την Εθν. Αντίστασης, τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, τη  Β. Ολγας, τη Βασιλέως Γεωργίου, τη Μ. Ανδρόνικου, την Τσιμισκή και την Πολυτεχνείου.

Με πληροφορίες από GrTimes.gr, ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT