Πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην οδό Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας

Πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην οδό Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε εγκαταλειμμένο όροφο κτιρίου που φαίνεται να ανήκει στο υπ. Εργασίας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε εγκαταλειμμένο όροφο εντός κτιρίου που φαίνεται να ανήκει στο υπουργείο Εργασίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η δύναμη της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο έθεσε μετά μια ώρα τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί σε γειτονικούς ορόφους ή κτίρια, ωστόσο η καταστροφή στον συγκεκριμένο χώρο φαίνεται σοβαρή.

Πρόκειται για το κτίριο στην οδό Βουλής 12, κοντά στη συμβολή με την οδό Καραγεώργη Σερβίας, μερικές δεκάδες μέτρα μόνο από την Πλατεία Συντάγματος.

Η φωτιά ξέσπασε περί τις 6.30 το πρωί και στο σημείο εστάλη αμέσως ισχυρή δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος με 15 πυροσβέστες και πέντε οχήματα.

Ως αποτέλεσμα της φωτιάς η αστυνομία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία στην οδό Καραγεώργη Σερβίας και τους περί την οδό Βουλής δρόμους, καθώς επιχειρούσε η Πυροσβεστική.

Τελικά οι φλόγες τέθηκαν υπό έλεγχο, σύμφωνα με ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά παραμένουν άγνωστες ακόμη οι συνέπειες στη στατικότητα και ασφάλεια του κτιρίου που στεγάζει και τη Στοά Εμπορίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT