Εξάρχεια: Δύο συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς το βράδυ του Σαββάτου

Εξάρχεια: Δύο συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς το βράδυ του Σαββάτου

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν στα Εξάρχεια, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης ένας 38χρονος και ένας 31χρονος και κατηγορούνται για βία κατά υπαλλήλων, για διατάραξη της κοινής ειρήνης, για απόπειρα πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν σε δύο ομάδες περίπου 40 ατόμων και, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν εις βάρος διμοιριών που είχαν υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων, πετώντας τους πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, κροτίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους, ενώ την ώρα της σύλληψης του 31χρονου, άτομα που βρισκόταν κοντά στο σημείο, επιτέθηκαν εκ νέου με ρίψη καρεκλών, γυάλινων μπουκαλιών και ποτηριών κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT