Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε καμπίνα πλοίου

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε καμπίνα πλοίου

Σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Χίο προς το λιμάνι του Πειραιά

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή στην καμπίνα της, σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Χίο προς το λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκε τη Δευτέρα μία γυναίκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα, την επιβάτιδα εντόπισε μέλος του πληρώματος και άμεσα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη από μέλος του πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Χίου προς το λιμάνι του Πειραιά, για την ανάγκη διακομιδής ημεδαπής επιβάτιδας, η οποία έχασε τις αισθήσεις της εντός της καμπίνας της.

Στην ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT