Καλλιθέα: Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Λ. Συγγρού

Καλλιθέα: Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Λ. Συγγρού

Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λεωφόρο Συγγρού σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων το ένα από το άλλο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λεωφόρο Συγγρού σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων το ένα από το άλλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις 4.50 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά στην περιοχή της Καλλιθέας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τρεις κολόνες ηλεκτροφωτισμού.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, όπου προχώρησε στον απεγκλωβισμό ενός τραυματισμένου άνδρα και μίας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της. Και οι δύο τραυματίες παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ηλικίας περίπου 45-50 ετών, ενώ η συνοδηγός είναι μικρότερης ηλικίας.

Νωρίτερα, στις 23/30 της Δευτέρας, στη Λεωφόρο Συγγρού, στην έξοδο προς Γλυφάδα, στην περιοχή της Καλλιθέας, μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί. Η σύγκρουση είχε ως συνέπεια ο 44χρονος δικυκλιστής να εκτιναχθεί στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του.

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT