Εξάρχεια: Τέταρτη καταγγελία για επίθεση κατά γυναικών – Ο δράστης ακολουθεί το ίδιο μοτίβο

Εξάρχεια: Τέταρτη καταγγελία για επίθεση κατά γυναικών – Ο δράστης ακολουθεί το ίδιο μοτίβο

Το μοτίβο των επιθέσεων δείχνει ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη, λένε στην «Κ» πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τέταρτη καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις για επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια

Η τέταρτη καταγγελία αφορά σε περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της 16ης Νοεμβρίου, στην οδό Στουρνάρη.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 52χρονη γυναίκα, όταν μπήκε σε πολυκατοικία, την ακολούθησε ένας άγνωστος άνδρας μέχρι την πόρτα του ασανσέρ. Εκεί, μόλις άνοιξε η πόρτα του ανελκυστήρα, εξήλθε ένας ένοικος κι ο άγνωστος έφυγε τρέχοντας. 

Υπενθυμίζεται ότι έχουν καταγραφεί ακόμη τρεις καταγγελίες και πιθανώς πρόκειται για τον ίδιο δράστη, αφού σύμφωνα με τα όσα λένε στην «Κ» πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μοιάζει να ακολουθεί το «ίδιο μοτίβο» στις επιθέσεις, οι οποίες έχουν γίνει σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. 

Μεταξύ των θυμάτων είναι και μία ανήλικη. Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η 13χρονη, το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου, επί της οδού Βαλτετσίου, άγνωστος την άρπαξε από τη μέση και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Στις 20 Νοεμβρίου, νωρίς το πρωί, έγιναν ακόμα δύο επιθέσεις εναντίον γυναικών, στις οδούς Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά, καθώς και στη Ζωοδόχου Πηγής.

Συγκεκριμένα, μια 29χρονη κατέθεσε ότι, ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άντρας –με χρήση σωματικής βίας– την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, καθώς στο σημείο προσήλθαν διερχόμενοι πολίτες.

Λίγα λεπτά αργότερα, μία 27χρονη κατήγγειλε ότι στη Ζωοδόχου Πηγής, ένας άγνωστος της επιτέθηκε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ξεφύγει.

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, στην οποία περιγράφεται ο ύποπτος, ενώ αναφέρονται και οι δρόμοι στους οποίους έγιναν οι επιθέσεις. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μαρτυρία, πρόκειται για έναν ξανθό, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια

Η ΕΛ.ΑΣ, ερευνώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και βασιζόμενη στην περιγραφή που έχουν δώσει τα θύματα στις καταθέσεις τους, προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT