Κακοκαιρία: Μετ’ εμποδίων η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών

Κακοκαιρία: Μετ’ εμποδίων η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών

Αμφιδρόμηση στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για ένα μέτρο που ελήφθη για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για βροχές και καταιγίδες στην περιοχή της Αιγιάλειας αλλά και του κινδύνου κατολισθήσεων.

Στην Πάτρα, το μεσημέρι σημειώθηκε σφοδρή βροχόπτωση και χαλάζι. Σύμφωνα με το tempo24, έπεσαν δέντρα τόσο στο Ρίο όσο και στο Ακταίο. Παράλληλα, ο δρόμος στην Ακτή Δυμαίων πλημμύρισε, ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και σε γειτονιές, όπως το Σαραβάλι.

Κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Συγκεκριμένα, η πορθμειακή γραμμή δεν λειτουργεί από τις 3 το μεσημέρι.

Στην Ηλεία και τον Πύργο, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και κυρίως στο παραλιακό μέτωπο προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια. Σύμφωνα με το ilialive, μικρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και προκάλεσε ζημιές σε στέγαστρα. Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT