Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν θανάσιμα άνδρα στο στήθος

Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν θανάσιμα άνδρα στο στήθος

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί δύο κάλυκες, πιθανώς των 9mm. Προανάκριση διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν άνδρα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», άγνωστοι πυροβόλησαν έναν 60χρονο από την Αλβανία, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 21:00, στην οδό Ατλαντος 44, στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα δέχθηκε πυρά στο στήθος έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί ευρήματα και συγκεκριμένα δύο κάλυκες, πιθανώς των 9mm. Η προανάκριση για το περιστατικό διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται πως στις 24 Νοεμβρίου, είχε εντοπιστεί στην ευρύτερη περιοχή κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ, χειροβομβίδα) και στα εγκληματολογικά εργαστήρια είχε αναγνωριστεί το δακτυλικό αποτύπωμα ατόμου, που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», εξετάζεται πιθανή διασύνδεση των δύο υποθέσεων.

Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν θανάσιμα άνδρα στο στήθος-1
Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν θανάσιμα άνδρα στο στήθος-2
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT