Βριλήσσια: Εντοπίστηκε κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της θετής κόρης του κομμωτή

Βριλήσσια: Εντοπίστηκε κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της θετής κόρης του κομμωτή

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του ιδιοκτήτη κομμωτηρίου που συνελήφθη για κρυφές κάμερες που εντοπίστηκαν στην επιχείρησή του στα Βριλήσσια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του ιδιοκτήτη κομμωτηρίου που συνελήφθη αφού κρυφές κάμερες εντοπίστηκαν στην επιχείρησή του στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, κάμερες εντοπίστηκαν και στο σπίτι του 49χρονου.  

Η αστυνομία τον είχε συλλάβει το Σάββατο, με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τον νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Την επόμενη μέρα, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων η σύζυγος του 49χρονου και κατήγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μια ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Παράλληλα κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου.

Η έρευνα στο κομμωτήριο είχε επίσης γίνει έπειτα από καταγγελία. Αξιωματικοί εντόπισαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησης. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και μικροποσότητα ναρκωτικών ενώ, και σε αυτή την περίπτωση, προχώρησαν σε κατάσχεση υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT