ΠΣΑΠΠ: «Ποδόσφαιρο χωρίς κοινό δεν γίνεται να υπάρξει»

ΠΣΑΠΠ: «Ποδόσφαιρο χωρίς κοινό δεν γίνεται να υπάρξει»

«Τα μέτρα της πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Δεν καταπολεμάς κάτι τιμωρώντας εκείνους που δεν ευθύνονται», αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυσαρέσκειά του για τα μέτρα αντιμετώπισης της αθλητικής βίας και ειδικότερα για την απόφαση διεξαγωγής «κεκλεισμένων των θυρών» των αγώνων ποδοσφαίρου, εκφράζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΠΣΑΠΠ σημειώνει πως «τα μέτρα της πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση», τονίζοντας πως «δεν καταπολεμάς κάτι τιμωρώντας εκείνους που δεν ευθύνονται». «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως βοηθούν στην εξάλειψη της βίας», προσθέτει.

Οπως αναφέρει, «άδειες εξέδρες, βουβά γήπεδα, παγωμένα συναισθήματα, δίχως παλμό. Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν γίνεται να υπάρξει, δεν μπορεί να προσφέρει, δεν έχει λόγο ύπαρξης».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αδειες εξέδρες, βουβά γήπεδα, παγωμένα συναισθήματα, δίχως παλμό. Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν γίνεται να υπάρξει, δεν μπορεί να προσφέρει, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Τα μέτρα της πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Τουλάχιστον από την πλευρά μας δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως βοηθούν στην εξάλειψη της βίας. Ποτέ δεν καταπολεμάς κάτι τιμωρώντας εκείνους που δεν ευθύνονται.

Και τώρα εμείς τι να απαντήσουμε στον μικρό Γιαννάκη, τον Εύθυμη, τον Αντώνη και χιλιάδες ακόμη παιδιά που το ποδόσφαιρο προσφέρει νόημα στη ζωή τους; Τι να απαντήσουμε στους εκατομμύρια υγιείς φιλάθλους του βασιλιά των σπορ που “ζούνε” για την Κυριακή; Οτι μας κέρδισαν οι κακοί»;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT