Καιρός: Χωρίς αξιόλογες βροχές σήμερα Σάββατο

Καιρός: Χωρίς αξιόλογες βροχές σήμερα Σάββατο

Ο καιρός σε όλη τη χώρα είναι κατά την προπαραμονή των Χριστουγέννων γενικά αίθριος

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου ακολουθεί γρήγορη βελτίωση, ο καιρός σε όλη τη χώρα είναι κατά την προπαραμονή των Χριστουγέννων γενικά αίθριος, με λίγες μόνο νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου στα δυτικά πιθανόν να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, πρόσκαιρα στα νότια το πρωί τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 19 βαθμούς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειοδυτικά νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι είναι μεταβλητοί 2 με 4, στα θαλάσσια παραθαλάσσια δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -1 έως 10 βαθμούς.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός, με ανέμους από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη Κρήτη.

Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι είναι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Γενικά αίθριος, με ανέμους από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στις Σποράδες πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους 3 με 4, και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός, αλλά από τις απογευματινές ώρες αναμένονται αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT