Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)

Η ταφή του σπουδαίου τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήθος φίλων και θαυμαστών του δημοφιλούς καλλιτέχνη από διάφορα σημεία της Ελλάδας και το εξωτερικό, άνθρωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου βρέθηκαν από το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη για να τον αποχαιρετήσουν.

Με βουρκωμένα τα μάτια, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα και ψελλίζοντας στίχους των τραγουδιών του, άνθρωποι κάθε ηλικίας ήταν εκεί για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-1
ΙΝΤΙΜΕ

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-2
ΙΝΤΙΜΕ

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-3
ΙΝΤΙΜΕ

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ενώ επικήδειο εκφώνησε –μεταξύ άλλων– ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος μετέφερε στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι ο Βασίλης Καρράς «ήξερε να αγγίζει τις ψυχές των Ελλήνων».

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-4
ΙΝΤΙΜΕ

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-5
ΙΝΤΙΜΕ

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-6
ΙΝΤΙΜΕ

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-7
ΙΝΤΙΜΕ

Ν. Ανδρουλάκης: «Τον αγάπησαν εκατομμύρια Ελληνες»

Στην εκκλησία βρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης που συλλυπήθηκε τους οικείους του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή. «Μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Ενας απλός καθημερινός άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει. Εκανε πάρα πολλά πράγματα. Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα, εκατομμύρια Ελληνες. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση σήμερα να τιμήσουμε τη μνήμη του διότι περάσαμε κοντά του, με τη μοναδική του φωνή, αξέχαστες στιγμές» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (εικόνες)-8
ΙΝΤΙΜΕ

Για μία δύσκολη μέρα που βιώνει σήμερα η Θεσσαλονίκη έκανε λόγο σε δήλωσή του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης Στέλιος Αγγελούδης. «Του οφείλουμε αγάπη, σεβασμό και προπαντός πολλές από τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισε» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Την Τετάρτη η ταφή του

Η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT