Καλύβια: Στον ανακριτή ο 16χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του

Καλύβια: Στον ανακριτή ο 16χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του

Ο 16χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή Ανηλίκων για να απολογηθεί ο 16χρονος που την περασμένη Πέμπτη (22/12) μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής.

Ο 16χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στους ισχυρισμούς του είναι ότι είχαν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από το θύμα ο ίδιος, η μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος επιτέθηκε στον πατέρα του, ενώ τις Αρχές κάλεσε στις 22.00 το βράδυ η μητέρα του ανηλίκου η οποία είπε τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 16χρονο.

Το θύμα έφερε πολλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και στην πλάτη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Επί τόπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα

Η μητέρα του δράστη ήταν πρώην σύντροφος του θανόντα, με τον οποίον έχει κι έναν 19χρονο γιο. Η μητέρα με τον 19χρονο είχαν φύγει από το σπίτι και έμεναν αλλού, ενώ ο 16χρονος έμενε με το θύμα μέχρι να ενηλικιωθεί για να φύγει κι αυτός, αλλά «δεν άντεξε», όπως φέρεται να είπε. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT