Μελίσσια: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις διαρρήκτες

Μελίσσια: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις διαρρήκτες

Είχαν αφαιρέσει από οικία κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία εντοπίστηκαν έπειτα από έρευνα τυλιγμένα σε ύφασμα, κρυμμένα σε παρτέρι στην αυλή

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες το βράδυ στα Μελίσσια, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 34, 37 και 41 ετών, για διάρρηξη.

Επειτα από κλήση που δέχθηκε το Κέντρο της Αμεσης Δράσης για διάρρηξη σε σπίτι στα Μελίσσια, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν αρχικά έξω από το σπίτι τον 37χρονο, τον οποίον ακινητοποίησαν παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι όπου βρίσκονταν οι άλλοι δύο δράστες, ένας εκ των οποίων είχε κρυφθεί στο πατάρι προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οπως διαπιστώθηκε, είχαν αφαιρεθεί κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία εντοπίστηκαν έπειτα από έρευνα τυλιγμένα σε ύφασμα, κρυμμένα σε παρτέρι στην αυλή της οικίας, ενώ κατασχέθηκε αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT