Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό – Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια σε τροχαίο

Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό – Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια σε τροχαίο

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο οδηγούσε 47χρονος με συνοδηγό τη σύζυγο του, συγκρούστηκε με ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε 27χρονη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό λόγω θανατηφόρου τροχαίου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια εκ των οποίων το ένα ανήλικος.

Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του από το σημείο, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο οδηγούσε 47χρονος με συνοδηγό τη 38χρονη σύζυγο του, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστικες συνθήκες με ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε 27χρονη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, η 27χρονη οδηγός, ο συνοδηγός παππούς της και οι επιβάτες, η γιαγιά και ο ανήλικος αδελφός της, που επέβαιναν στο μικρό αυτοκίνητο, βρήκαν ακαριαίο θάνατο. «Στο ένα ιδιωτικό όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατος τους. Στο διπλοκάμπινο όχημα επέβαινε ζεύγος αλλοδαπών, το οποίο τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο οδηγός του διπλοκάμπινου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, εκ πρώτης όψεως τα θύματα δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας. Οπως είπε «υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Ολα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, υπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται.»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παππούς και γιαγιά διασκέδαζαν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους σε σπίτι στη Λεμεσό και μετά την έλευση του νέου έτους, τα εγγόνια τους, τους μετέφεραν στο σπίτι τους.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT